Gjør valentinsdagen spesiell og ta med deg selv (og kanskje en du liker spesielt godt) til et pop up surdeigsforedrag med Ida Albertsen fra «Surdeigshimmelriket» og Christian Paolo Tan Chiong som driver Tryvannsstua.
Dette kræsjkurset om surdeig er perfekt for deg som ønsker den ekstra hjelpen for å komme i gang med surdeigsbaksten. Ida viser og forteller deg hvordan du best mulig tar vare på og bruker surdeigstarteren. Ida vil også demonstrere hvordan du enkelt kan lage ditt eget sunne og enkle surdeigsbrød hjemme. Du får med deg din egne surdeigstarter som er helt bakeklar. Det betyr at du, etter kurset har muligheten til å gå hjem og sette din egen surdeig som du kan steke dagen etter. Du vil også få tips, råd og et digitalt oppskriftshefte. Du får smaksprøver av den nydelige surdeigsbaksten til Christian.
Ida startet kursvirksomheten Surdeigshimmelriket i 2018. Hun har holdt kurs hos blant annet Bakeriet Kveitemjøl, matkurs.no, Cøliakiforeningen og ulike husflidslag. Til sommeren vil hun også holde helgekurs på Nøsen fjellhotell ved Hemsedal. Vil du vite mer om Ida Albertsen kan du se instagramprofilen hennes «Surdeigshimmelriket» eller nettsiden www.surdeigskurs.no.
Christian har drevet Tryvannsstua siden 2021 og har innimellom opp til 1200 besøkende i helgene.
Pris: 449 kr.
Prisen inkluderer: bakeklar surdeigstarter, digitalt surdeigshefte med fremgangsmetoder og oppskrifter, smaksprøver av surdeigsbakst.
PÅMELDING: Betal med Vipps til 98627918 (Ida Julie Mørk Albertsen) husk å skrive "pop up Tryvannstua " OG e-postadressen din.
Hvor Tryvannstua ligger: https://www.bing.com/search?q=tryvannstua&cvid=4d8ba975744041779fa3cc68f259680c&gs_lcrp=EgZjaHJvbWUqBAgAEAAyBAgAEAAyBAgBEAAyBAgCEAAyBAgDEADSAQg0NjI3ajBqOagCALACAA&FORM=ANAB01&PC=LCTS